DOLAR 32,5752 0.15%
EURO 35,0495 0.38%
ALTIN 2.440,230,22
BITCOIN 2133565-1,09%
Ankara
26°

AÇIK

13:10

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • EngüncelHaberler
  • Bahçeli’den “Erdoğan yeniden aday olamaz” diyen 6 Masa’ya ağır suçlama: Bu metin hangi büyükelçinin odasında hazırlandı?

Bahçeli’den “Erdoğan yeniden aday olamaz” diyen 6 Masa’ya ağır suçlama: Bu metin hangi büyükelçinin odasında hazırlandı?

ABONE OL
29 Ocak 2023 17:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasya’da “Aziz Milletim Sıra Sende” temalı aleni hava toplantısında açıklamalarda bulundu. “METİN HANGİ BÜYÜKELÇİNİN ODASINDA HAZIRLANDI?”Konuşmasında 6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, “Bir kere daha namzet olması olası değildir” açıklamasına da değinen Bahçeli, “6’lı masanın 26 Ocak açıklamasında Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına karşı çıkılmıştır. Bu aklı 6’lı masaya kim vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır.” ifadelerini kullandı. “ERDOĞAN’IN ADAYLIĞI MEŞRUDUR, HUKUKİDİR”Sözlerini sürdüren Sayın Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı meşrudur, hukukidir, ahlakidir. Tespitimiz zillet ittifakının kaosa oynadığı yönündedir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.”ARALARINDAKİ REKABET İRADELERİNE HACİZ KOYMUŞTUR”6’lı masanın namzet belirlememesine de değinen Bahçeli, “Zillet ittifakının hala cumhurbaşkanı adayı yoktur. Aralarındaki rekabet iradelerine haciz koymuştur. Sonuç bildirgesi olarak yayınladıkları, siyasetsizliğin rant ve iktidar paylaşımındaki gerilimin belgesi niteliğindedir” diye konuştu. Haberler.com – Politika Devlet Bahçeli 6’lı Masa MHP Politika Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.