DOLAR 32,5752 0.15%
EURO 35,0495 0.38%
ALTIN 2.440,230,22
BITCOIN 2133565-1,09%
Ankara
26°

AÇIK

13:10

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • EngüncelHaberler
  • İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e Karşı Saygısızlık ve Saldırıya Tepki: İzmir Alperen Ocakları, 29 Ocak Pazar Günü Yürüyüş Düzenliyor

İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e Karşı Saygısızlık ve Saldırıya Tepki: İzmir Alperen Ocakları, 29 Ocak Pazar Günü Yürüyüş Düzenliyor

ABONE OL
23 Ocak 2023 09:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Alperen Ocakları, İsveç’te gerçekleşen Kur’an-ı Kerim’e karşı yapılan saygısızlık ve saldırıya tepki olarak 29 Ocak Pazar günü Konak camiinde öğle namazından sonra “Kanımız Aksa da Zafer İslamındır” yürüyüşü düzenliyor ve bütün inananları bu yürüyüşe katılmaya davet ediyor.

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün İsveç’te yüce kitabımız kur’an-ı Kerim’e karşı yapılan saygısızlık ve saldırı bütün İslam alemine ve bütün inananlara karşı yapılmıştır. Bu alçaklığın kabul edilebilir hiçbir tarafı yoktur. Malesef son çeyrek asırda buna benzer olaylar çığırından çıkmış ve artık tahammül edilemez bir noktaya gelmiştir, böyle bir ortamda biz artık şuna kesin ve kes inanıyoruz ki Müslüman Türk’ün cihan hakimiyeti mefkuresi büyük Türk milletini bir araya getirecek ve yeniden Türk’ün dünya hakimiyetini sağlayacak tek yol olduğunu bir kez daha tecrübe etmiş bulunuyoruz. Dün atalarımızın kan damlayan kılıçları ve atlarının nal sesleri karşısında titreyen haçlılar, bugün bizim suskun, durgun, ve yorgun olduğumuz düşüncesine kapılarak bu tür hadsiz ve ahlaksızca saldırılara ısrarla devam ederek Müslüman Türk milletinin sabrını taşırmakta ısrarlı olmaya gayret göstererek sonlarını hazırlamakta olduklarının farkında değiller. Biz Alperen Ocakları olarak “Kanımız Aksa da zafer İslamındır” düsturunu kendisine şiar edinmiş bir milletin evlatlarının bu alçaklığa en net ve en sert bir şekilde cevabının verilmesini büyük Türk devletinden talep ediyoruz ve devletimizin de buna kayıtsız kalmayacağına hiç şüphemiz yoktur. Atalarımızın nemçe diye hitap ettiği batılılar Türkün çeliğinin soğukluğunu unutmuş olabilirler, ancak dün Viyana kapılarına kadar dayanıp Avrupa’nın dizlerinin bağını çözen büyük Türk milleti, bugün de Stokholm a yürümeye muktedirdir. İzmir Alperen Ocakları olarak 29 Ocak Pazar günü Konak camiinde öğle namazından sonra gerçekleştireceğimiz (Kanımız Aksa da Zafer İslamındır) yürüyüşüne bütün inananları davet ediyorum.

Fatih Eser

İzmir Alperen Ocakları İl Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.