DOLAR 32,5752 0.15%
EURO 35,0495 0.38%
ALTIN 2.440,230,22
BITCOIN 2133565-1,09%
Ankara
26°

AÇIK

13:10

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • EngüncelHaberler
  • Kılıçdaroğlu’ndan “Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım” diyen AK Partili vekile: Sen Ordu’ya nasıl gidiyorsun?

Kılıçdaroğlu’ndan “Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım” diyen AK Partili vekile: Sen Ordu’ya nasıl gidiyorsun?

ABONE OL
24 Ocak 2023 14:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı överken “Tayyip ağabeye ihaneti bırak sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” ifadelerini kullandı.”ERDOĞAN’IN AYAKKABISINI YALAYARAK GİTSİN HERKES DE SEYRETSİN”Partisinin küme toplantısında AK Parti Ordu Milletvekili Yediyıldız’ın sözlerine değinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Siz hiç böyle bir vekil gördünüz mü? Ben merak ediyorum bu vekil Ordu’ya nasıl gidiyor. O zaman alsın eline Erdoğan’ın ayakkabısını yalayarak gitsin” ifadelerini kullandı.”AK PARTİ’NİN GENEL MERKEZİNE ONUN BİR HEYKELİNİ YAPSINLAR”Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti; “Ahlak bozulursa Türkiye bu noktaya geliyor. O milletvekili Orduluların milletvekili değildir. Ordu milletvekiliyim diye gezmesine de gerek yok aslında. Saray’ın oraya gitsin ya da AK Parti’nin umumi merkezine gitsin. AK Parti’nin umumi merkezine onun bir heykelini yapsınlar. Ve heykelin altına şunu yazsınlar; ‘Erdoğan’ın ayakkabılarını eliyle yalamaktan söz eden ve bundan haysiyet duyan milletvekilimiz’ diye. Bir insan aklını kiraya verirse sonuç bu olur.” Erdem Aksoy Gündem Editörü Haberler.com – Politika Kemal Kılıçdaroğlu Ordu Politika Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.